Μόνο Πώληση Χονδρικής

02-profile

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία GERAFINO ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του παιδικού αξεσουάρ το 1982. Οι γενικές κατευθύνσεις από το ξεκίνημα της εταιρείας μας ήταν η διαρκής και συστηματική προσπάθεια να προσδώσει στο είδος αυτό, τις διαστάσεις και το ρόλο του που είναι: Να συμπληρώνει και να στολίζει το ντύσιμο. Πάγιος στόχος είναι το αξεσουάρ να είναι: Όμορφο, χρήσιμο, ποιοτικό, οικονομικό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει την πορεία της και στο μέλλον διατηρώντας τις βασικές προϋποθέσεις για την χρησιμότητα των Άξεσουάρ.

Η δραστηριοτητα μας

Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας διαθέτει στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη γκάμα σε παιδικό αξεσουάρ και συγκαταλέγεται στις πλέον οργανωμένες εταιρείες στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα κατέχει κορυφαία θέση στο είδος και τα προϊόντα της διατίθενται μόνο σε καταστήματα με παιδικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ. Επίσης διαθέτει μεγάλη συλλογή αξεσουάρ βάπτισης. Η εταιρεία GERAFINO δραστηριοποιείται και στο χώρο των Ανδρικών και διαθέτει συλλογές σε είδη όπως: Τιράντες, Ζώνες, Γραβάτες.

Στο εξωτερικο

Η δραστηριότητα της Gerafino επεκτείνετε επίσης και στο εξωτερικό και εξάγει τα προϊόντα της: στην Αμερική, Ευρώπη, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή. Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Ένα μέρος εισάγεται από την Ευρώπη, με αποκλειστικές συνεργασίες για τη διάθεση των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά και ένα μικρότερο μέρος το εισάγει σε δικά της σχέδια και προδιαγραφές από χώρες της Ασίας.

Νέες Συλλογές

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα μας!